Want more info? Click here.
Sarah Gallop

Residential Gallery

130608MHDB-Lee-Arvo6862-Edit

Arbutus Splendor

This home in Vancouver had a complete overhaul.  Over 1,000 sft was added to this home, as well as a sizeable covered deck off the kitchen in the backyard.  This fully renovated home has a very contemporary feel throughout.   The main floor was reconfigured to allow for a larger kitchen great-room area.  A dressing room was  added off the master suite and each bedroom now has its own private bathroom.  The flow of the basement was changed and a media room and nanny suite was added as well as large games area and gym.  The exterior of the home was also given a facelift, but did not require significant modifications.  All of the changes were made to suite the clients lifestyle with their young growing family.

 

Skilfully crafted by the amazing team at My House Design/Build/Team.

View our other projects