Want more info? Click here.
Sarah Gallop

Residential Gallery

Cambruzzi-3

White Rock Transformation

This whole home renovation looks out along the pier in White Rock. The colour scheme for the home was inspired by the views. Warm woods and sandy neutrals with hits of blues and teals give this home an upscale beachy feel.

The upper floor was reconfigured and the staircase was moved to allow for a larger living space. The change to the stairs made it possible for the more natural light to filter to the lower floors.

The middle level is home to the bedrooms with the master situated across the back of the home facing the ocean. The master ensuite was enlarger to allow for a freestanding tub and custom shower. The sea shell panel accents on the sconces and in the shower mosaics bring the outside in.

The main bathroom features a large scale wall tile and fossil limestone counter. The driftwood colour cabinetry offer contrast in this calm space in another project completed by the My House Design/Build Team.

View our other projects