Projects

Hole in 1

A contemporary renovation; this client desired a spacious kitchen and considerations to future mobility issues in order to remain in the home. Without structural changes, but with some modifications to the layout within the exiting space, the result is a bright and inviting home. A formerly unfinished sitting area off of the kitchen has been transformed into an inviting greatroom for family enjoyment. The new island that replaces a dated peninsula creates an open feel, providing easier patio access and comfortable indoor-outdoor flow. The unrepeated linear pattern of the quartz slab, the tall white cabinets, and the oversized subway tile backsplash make the space feel larger and increase storage and display space. The powder room received a pretty facelift with a vanity-to-ceiling mosaic artistic tile treatment to achieve a small desired wow for our happy homeowner!

What People Are Saying

Lawrence Green

"I was impressed not only by Sarah's design ability, but also with her level of construction knowledge. I have heard that a lot of designers are good at making things pretty, but are not that great at understanding how things are actually built- Sarah is fantastic at both. I recommend them to anyone and everyone I know without hesitation."

Diane and Vince Grdina

"We had the pleasure of working with Sarah on the construction of our new home. We had a lot of fun working with them and found them always thoughtful, mindful, and professional. We would highly recommend their firm and would use them again without hesitation."

Pete Rackow

"We were immediately impressed with Sarah's ability to assess our needs and understand the type of home my wife and I wanted for us and our 3 boys. Her attention to detail is flawless and every inch of our fully renovated home is thoroughly thought through. I felt like they cared about our home as much as we the homeowners did."